Krijg meer rust door rouw- en verliesverwerking


Rouwen bestaat bijna niet meer in onze samenleving. Het leven gaat snel en hervindt al snel zijn gewone loop. Als je er net aan toe bent om echt te gaan rouwen, is je omgeving al van mening dat je nu toch wel klaar zult zijn met rouwen.

Omdat rouwen niet meer vanzelfsprekend is, hebben we er vaak grote moeite mee. Hoe doe je dat eigenlijk, rouwen? Hoe lang duurt het? En waar mag je over rouwen? Wij rouwen als we een dierbare verliezen, nou ja, eventjes dan. En vooral niet zichtbaar naar de buitenwereld. Maar wat als we meer tijd nodig hebben, we het nodig hebben om wel duidelijk in de rouw te gaan?

Tijdens rouwcounselling gaan we in op jouw manier van rouwen. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen specifieke manier van rouwen. Er zijn fases waar we doorheen moeten om het rouwproces door te maken. Maar wat voor jou belangrijk is, is het feit dat je mag rouwen en dat het jouw proces is. Dat je weet dat het goed is om te rouwen en niets om je voor te schamen.

Tegenwoordig maken we veel mee, we gaan scheiden, verliezen onze baan, dierbaren raken uit het zicht en noem maar op. Dit zijn allemaal zaken waarbij we een rouwperiode doormaken. Als je moeite hebt met het proces, of er niet meer uitkomt, kan rouwcounselling helpen.

We kunnen het verdriet niet wegnemen, maar wel helpen je leven weer op de rit te krijgen en meer rust te krijgen.

Een pas op de plaats is soms een hele vooruitgang


Wendy van Raamwendy@intense-coaching.nlContact/ Aanmelden

Top
Copyright Intense Coaching 2017
 Copyright Intense Coaching 2017