Intense Kindercoach / Kindercounsellor Wendy van Raam


"Een logische stap was het om mijn specialisaties te doen als kindercoach. Kindercoaching vraagt om een andere benadering dan het coachen van volwassenen"

Kinderen leren emoties uiten in spel

Bij Intense-kindercoaching staat het spel centraal. Tijdens spelen kun je allerlei emoties uitspelen en verwerken. We denken vaak dat kinderen heel veel begrijpen, maar bij navraag merken we dat kinderen veel NIET begrijpen. Ze gaan wel altijd van het ergste uit. Praten met kinderen is daarom van essentieel belang. Toch vinden kinderen het vaak moeilijk om de juiste woorden te vinden. In spel kun je veilig uitspelen waar je mee zit en je gevoel (boosheid, woede, verdriet, rouw) een plekje geven.

Speelkamer

In onze speelkamer kunnen kinderen veilig werken aan hun gevoelens. Een helende reis is voor kinderen een prachtig verhaal waarin ze meteen aan zichzelf werken. Voor kinderen is het een leuke ervaring die meteen blokkades opheft. Zo zijn er verschillende technieken die we kunnen inzetten om tot snel resultaat te komen.

Nieuwsgierig?

Op mijn site, www.intense-kindercoaching.nl, die er speciaal is voor kinderen, ouders en professionals, staat zowel voor ouders als voor kinderen (in Jip en Janneke-taal), wat de verschillende therapieën inhouden.

Wilt u eens een kijkje nemen in onze speelkamer of heeft u vragen?
Kom gerust langs (wel graag een afspraak maken) of bel of mail.

Door niets te zoeken kom je van alles tegen


Wendy van Raamwendy@intense-coaching.nlContact/ Aanmelden

Top
Copyright Intense Coaching 2017
 Copyright Intense Coaching 2017