Dring diep tot jezelf door tijdens een Helende Reis


De Helende Reis is een mogelijkheid om diep tot jezelf door te dringen en te werken aan onderliggende problemen. Vaak weten we niet waarom we blokkeren of niet verder kunnen met een 'probleem', de Helende Reis geeft snel inzichten.

Brandon Bays geeft ons inzicht in wat er voor mogelijkheden zijn om terug te gaan naar je onderbewustzijn. De Helende Reis voor zowel volwassenen als voor kinderen geeft inzichten in gebeurtenissen die al jaren geleden gebeurd kunnen zijn. Nu is dit niets nieuws, wel is opzienbarend dat je terug kunt gaan en de bron in jezelf kunt herontdekken.

Ook voor kinderen is een helende reis een mooie manier om blokkades op te sporen. Kinderen weten intuïtief waar hun blokkades zitten. Door het prachtige verhaal komen ze al heel snel tot de kern van hun 'probleem'.
Het is net een sprookje waarbij ze werken aan zichzelf en er tegelijkertijd heling plaats vindt.

Door deel te nemen aan je eigen helende reis begrijp je waarom dingen lopen zoals ze lopen, maar je kunt er ook iets aan doen. Tijdens een visueel kampvuur kun je iedereen uitnodigen die je nodig hebt om je probleem op te lossen. Ook krijg je inzicht in de ander die je dit misschien heeft aangedaan. Door met elkaar in gesprek te gaan begrijp je van twee kanten wat er mis is gegaan en kun je herstellen. Dit herstellen gebeurt op celniveau en treft je diepste ik. Een zeer effectieve manier om aan je problemen te werken. Het lijkt misschien wat vreemd om op een reis naar binnen te gaan, maar de effecten zijn al snel merkbaar. Je begrijpt zoveel beter waarom dingen gebeuren of zijn gebeurd en je kunt er iets aan veranderen zonder veel inspanning.

Er is een fysieke reis en een emotionele reis. Beiden zijn even effectief.
Welke reis voor jou geschikt is kunnen we met elkaar bespreken.

Je zult nooit meer dezelfde zijn!

Jij bent uniek in deze wereld!


Wendy van Raamwendy@intense-coaching.nlContact/ Aanmelden

Top
Copyright Intense Coaching 2017
 Copyright Intense Coaching 2017