Verschillende therapieën ineen met Freestyle coaching


Dit is een creatieve manier van omgaan met gesprekken, familieopstellingen, familietekenen, werken met matjes, de PEM doorvraagtechniek en vele andere creatieve manieren. Past deze creatieve manier bij jou, dan is dit een mogelijkheid om op een andere manier naar jezelf en je mogelijkheden te kijken.

Het valt vaak niet mee om duidelijk te vertellen wat je precies dwars zit. Vaak is het meer een gevoel, dan dat je het onder woorden kunt brengen. Bij freestylecoaching kunnen we op een ontspannen, speelse manier meer te weten komen waar je tegenaan loopt.

Verras jezelf eens met een familietekening zodat je kunt zien welke plek je in het gezin waarin je bent geboren inneemt en bekijk dan ook je situatie zoals die nu is.

Dit is maar één van de mogelijkheden. Op deze site staan de diverse technieken beschreven en kun je misschien al een selectie maken van wat jou aanspreekt. Weet je het nog niet? In een kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar wat het beste bij je past of wat je het meest aanspreekt.

Het uitleggen van een toekomstpad behoort ook tot de mogelijkheden. Waar wil je zijn over een maand, een half jaar, een jaar? Leg je pad uit en bekijk welke 'hobbels' je moet nemen om te komen waar je wilt zijn. Welk pad is voor jou het juiste pad? Loop je pad en laat je verrassen.

Energetisch werken is ook een optie. We werken met alle energieën in ons en om ons heen.
Zo kunnen we kijken hoe je chakra's werken en of je in balans bent. Onze aura, een energieveld om ons heen is ook belangrijk voor een goed evenwicht en bescherming van onszelf. Laat je weer in balans brengen!
Energetisch werken valt onder alternatieve geneeswijzen.

Maar natuurlijk ben je ook welkom voor een rustig gesprek waarin we dieper ingaan op alles wat zich in je leven afspeelt.

Jij bent uniek in deze wereld!


Wendy van Raamwendy@intense-coaching.nlContact/ Aanmelden

Top
Copyright Intense Coaching 2017
 Copyright Intense Coaching 2017