Duur: 2 uur | Prijs: € 15,- / 25,- p/p *) | Deelnemers: 6 tot 10

Familie dynamiek in familie opstellingen: leer je familie kennen!


Veel problemen waar we in ons leven tegenaan lopen hebben te maken met onze
familiedynamiek. Of we het willen of niet, we zijn meer met onze familie verbonden dan we zelf denken.

Opstellen van je familie, het gezin waarin je geboren bent.
In deze workshop stellen we natuurlijk niet je echte familie op. Door mensen die deelnemen aan de workshop, zogenaamde representanten, op te stellen, zullen deze mensen de energie van de familie voelen en zich kunnen inleven en de familie representeren. Het is opmerkelijk hoe de familie energie werkt.
Pas wanneer elk familielid zonder uitzondering zijn plaats is het systeem heeft, kan het systeem harmonisch functioneren.

Overtuigingen in ons leven

Veel van onze overtuigingen of gedragingen komen voort uit onze voorouders. Door het opstellen van je familie krijg je inzicht in de banden onderling. Veel mensen hebben onbewust de plek ingenomen van een (overleden) kind, of een gezinslid dat uit de familie is gestoten. Het is niet wenselijk het leven van een ander te leven, het leven kan hierdoor ondragelijk zijn omdat het niet bij je hoort. Door je eigen plek weer in te nemen krijg je in feite je eigen leven weer terug.

Het begrijpen van familiebanden en het innemen van de eigen plek kan al veel duidelijk maken betreffende je eigen leven. Ook overtuigingen kunnen in een familie centraal staan:
'Wij zullen nooit geld hebben', 'onze familie heeft geen geluk', 'wij hebben altijd pech', en vul zelf maar verder in. Door deze overtuigingen helder te krijgen en te weten wat het knelpunt is kunnen we er mee gaan werken en onze overtuiging een positieve wending geven.

Door familieopstellingen leer je bijvoorbeeld waarom je altijd die foute man kiest of waarom je zoveel bindingsangst hebt, of waarom je als (echt)paar zoveel problemen hebt.

Voor een individuele één op één sessie kijk onder coachings- en counsellingstherapiën.

Krijg nieuwe inzichten in jezelf en leef je eigen leven!

*) Deelname als opsteller € 25,- / Deelname als representant € 15,-Helaas zijn er op dit moment nog geen nieuwe data bekend.
Neem contact op voor meer informatie.
Top
Copyright Intense Coaching 2017
 Copyright Intense Coaching 2017