Praktiserend Engelen Expert Wendy van Raam


We zijn allemaal omringd door engelen. Misschien heb je wel eens het gevoel dat er iemand vlak bij je staat als je even troost nodig hebt, of voel je net een hand op je schouder op het moment dat je het moeilijk hebt. Maar er is niemand in de buurt, dan is er een (bescherm)engel bij je. Iedereen heeft beschermengelen die je willen helpen, alleen, we hebben een vrije wil en we moeten de engelen echt toestemming geven ons te helpen.

"Wendy van Raam is Praktiserend Engelen Expert ©. Maak een afspraak voor persoonlijke healing of reading"

Hulp vragen

Moet je in engelen geloven? Nee, zelfs dat is niet nodig. Als je hulp vraagt en je laat het los zul je zien dat je op de één of andere manier hulp krijgt. Doordat net iemand naar je toe komt, of je iets leest wat heel erg op jou van toepassing is. Belangrijk is dat we het vragen en dat we letten op de boodschappen.

Leer hulp te vragen aan je beschermengel(en) waardoor je makkelijker met je problemen omgaat en weet of je goed bezig bent.

Engelen Healing

Ervaar een engelenhealing! Tijdens een healing kunnen we voelen waar de engelen blokkades weghalen en helen. Het werkt tot diep in je wezen. Engelen willen maar al te graag helpen.

Engelen Reading

Een engelenkaartreading is altijd een positief advies. Je kunt een vraag stellen en door middel van de kaarten vertellen de engelen wat belangrijk voor jou is.
Zo kun je ook een jaarreading doen, of een relatiereading of een werkreading.

Mijn ervaring met engelen

Een aantal jaren geleden kwam ik in contact met engelen. In het begin was het best een beetje eng, maar al snel kwam er een tijd waarin engelen in mijn leven niet meer waren weg te denken.
Ik kreeg allerlei aanwijzingen dat engelen mij hielpen en bij me waren, ze hebben me geholpen mijn vaste baan in het onderwijs op te geven en me helemaal te wijden aan werk waar mijn hart ligt. Nooit gedacht dat ik een vaste baan op zou durven geven.

Zo ben ik nu druk in de praktijk, maar heb ik ook een centrum opgericht voor kinderen met autisme waar geen passend onderwijs voor is en een atelier voor mensen met autisme om op een creatieve manier weer zelfredzamer te worden. De engelen hebben me geleerd los te laten en mijn hart te volgen.

Nieuwsgierig en wil je meer weten over wat engelen voor je kunnen betekenen: regelmatig zijn er workshops engelenhealing en/of engelenkaartreading. In de kaartreading workshop leer je meer over engelenkaarten. Het geeft je handvatten om zelf de kaarten te gebruiken en elke dag een eigen, specifieke boodschap te ontvangen. Het is voor iedereen mogelijk met engelenkaarten te werken.

Door niets te zoeken kom je van alles tegen


Wendy van Raamwendy@intense-coaching.nlContact/ Aanmelden

Top
Copyright Intense Coaching 2017
 Copyright Intense Coaching 2017