Duur: 2 uur | Prijs: € 17,50 p/p | Deelnemers: 5 tot 8

Zelf kaarten lezen tijdens de engelen kaartreadings workshop


Een engelenkaart trekken is voor veel mensen even een steuntje in de rug. In de praktijk heb ik altijd verschillende soorten engelenkaarten liggen. Vaak vragen mensen, die bij mij komen of ze een kaart mogen trekken. Natuurlijk mag dat!
Het is verbazingwekkend dat de kaart die getrokken wordt altijd een boodschap heeft of een aanwijzing waar we ook echt iets aan hebben.

Ik trek zelf elke ochtend een kaart en laat de engelen vertellen wat deze kaart voor mij betekent.

Tijdens deze 2 uur durende workshop ga je aan de slag met kaarten om zelf boodschappen te kunnen ontvangen en om voor anderen de kaarten te kunnen lezen.

We besteden aandacht aan de soorten kaarten, het reinigen van de kaarten en het leren luisteren naar wat de kaarten ons willen zeggen. Het is leuk als je al iets van engelen weet, maar niet noodzakelijk.

Er zijn prachtige kaartsets te koop. Als je een set kaarten gaat kopen voel dan goed of deze kaarten bij je passen. Kijk naar de kleuren, de teksten, maar let zeker goed op dat ze bij je passen.

De prijzen van de sets verschillen nogal, aangezien er een heleboel zijn.

Engelenkaarten hebben altijd positieve boodschappen. Je hoeft nooit bang te zijn dat de boodschap negatief of naar is. Dan is het geen boodschap van de engelen.

Als je open staat voor alle mooie boodschappen zul je niet teleurgesteld worden, maar elke dag met een goed gevoel beginnen.Helaas zijn er op dit moment nog geen nieuwe data bekend.
Neem contact op voor meer informatie.
Top
Copyright Intense Coaching 2017
 Copyright Intense Coaching 2017