Duur: 2 uur | Prijs: € 35,- p/p | Deelnemers: min. 4

In contact komen met engelen


In deze workshop wil ik je meenemen op een reis naar aartsengelen en beschermengelen. Engelen zijn altijd om ons heen en dichtbij ons. Ze willen graag helpen, maar omdat wij een vrije wil hebben, mogen engelen ons pas helpen als we daar om vragen.

Maar hoe maak je contact met engelen? Hoe kun je dingen vragen?
Moet je daar speciale gaven voor bezitten? Is het niet eng om te communiceren met engelen? Engelen zijn altijd liefdevol en zullen nooit negatieve boodschappen brengen. Daar hoef je nooit bang voor te zijn.

Tijdens deze workshop gaan we in hoe jij het beste de engelenboodschappen binnen krijgt. Je kunt helderhorend, helderziend, helderwetend of heldervoelend zijn, of een combinatie hiervan.

Engelenboodschappen kunnen ons op veel manieren bereiken, door stemmen in ons hoofd, door getallen, door steeds iets te lezen wat heel erg van jou op toepassing is of dat iemand je iets vertelt of voor je doet waarvan je weet dat dit door het universum tot je komt.

Wat kun je met engelen? Je kunt ze vragen je zorgen weg te nemen, je helpen je sleutels te vinden, of je te helen. Door ons open te stellen en te luisteren naar wat de engelen ons te zeggen hebben, leren we om juiste beslissingen te nemen.

In deze 3-uur durende workshop gaan we in op de aartsengelen die er zijn.
Een stukje leert ons om onszelf te helen en blokkades weg te halen door de aartsengelen te vragen ons hierbij behulpzaam te zijn.

Engelen zijn er voor iedereen. Ook voor jou!Helaas zijn er op dit moment nog geen nieuwe data bekend.
Neem contact op voor meer informatie.
Top
Copyright Intense Coaching 2017
 Copyright Intense Coaching 2017